kuleba-zdiisnyt-svii-pershyi-vizyt-do-indii

Кулеба здійснить свій перший візит до Індії

 • 27037 переглядiв

Цього тижня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснить свій перший візит до Індії з метою зміцнення відносин між двома демократіями після нещодавніх переговорів між президентом Зеленським та прем'єр-міністром Моді.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба цього тижня здійснить свій перший візит до Індії. Про це він повідомив в соціальній мережі Х, передає УНН.

Деталі

Сьогодні в Індії відзначають Холі, найкрасивіше і найяскравіше весняне свято. Бажаю всім щасливого Холі! Стоячи тут, у Києві, перед пам’ятником Махатмі Ганді, я також радий повідомити, що цього тижня я здійсню свій перший візит до Індії

- сказав Кулеба.

Він нагадав, що кілька днів тому відбулися переговори Президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. Кулеба висловив переконання, що його візит посилить відносини між країнами.

Міністр висловив впевненість, що Індія та Україна, як дві демократії, готові бути хорошими партнерами та друзями.

Доповнення

20 березня Президент України Володимир Зеленський в телефонній розмові обговорив із прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді підтримку Формули миру та розвиток двосторонніх відносин. Президент зазначив, що Україна зацікавлена в посиленні торговельно-економічних відносин з Індією.