ataky-rf-zaznaly-5-oblastei-deiaki-raiony-kharkova-bez-svitla-riatuvalnyky-hotovi-rozghornuty-heneratorni-stantsii-mvs

Атаки рф зазнали 5 областей, деякі райони Харкова без світла, рятувальники готові розгорнути генераторні станції - МВС

 • 28986 переглядiв

Понад 200 рятувальників працювали над ліквідацією наслідків масованих російських обстрілів у 5 областях України, які були спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури і залишили деякі райони без електрики.

Російські війська у ніч на 11 квітня здійснили масовану атаку на 5 областях України, яка була спрямована на об'єкти критичної інфраструктури і залишила деякі райони Харкова без електрики, повідомив у четвер міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише УНН.

Упродовж кількох годин російські військові атакували 5 регіонів України - били по критичній інфраструктурі. По Харкову ворог випустив більше 10 ракет, у деяких районах міста відсутнє електропостачання. Ліквідація наслідків обстрілів триває також на Одещині, Львівщині, Запоріжжі та Київщині. На щастя, за оперативними даними, внаслідок сьогоднішньої атаки минулося без загиблих та потерпілих

- написав Клименко у Telegram.

З його слів, понад 200 рятувальників від ночі працюють на місцях ліквідації наслідків масованого обстрілу, ще понад сотня слідчих, криміналістів та вибухотехніків. Зокрема, залучений особовий склад та техніка ДСНС із сусідніх регіонів.

"Рятувальники готові оперативно розгорнути мобільні генераторні станції. На базі пожежно-рятувальних частин та підрозділів поліції працюють пункти незламності – з електроенергією та доступом до мережі", - зазначив міністр.

За його словами, поблизу місць ліквідації обстрілів може бути обмежений рух транспорту.

11.04.24, 08:37 • [views_0]