zadlia-realnoi-bezpeky-u-sviti-my-maiemo-vidtisnyty-rosiiu-na-yii-terytoriiu-zelenskyi

Задля реальної безпеки у світі ми маємо відтіснити росію на її територію - Зеленський

 • 18063 переглядiв

Президент Зеленський запевнив, що вся американська допомога Україні використовується прозоро, кожен долар звітується, і наголосив на необхідності відтіснити Росію на її територію для досягнення реальної безпеки.

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю Fox News. Глава держави говорив про те, як досягти безпеки у світі не на словах, а на діях. Та пояснив, чому конгресмени США можуть розраховувати на прозорість використання наданої ними підтримки. Частину інтерв’ю опублікувала пресслужба глави держави, його цитує УНН.

Якщо нам потрібна справжня безпека, якщо ми справді хочемо, щоб вона була сильною, на багато днів і років – на десятки років, щоб безпека існувала в майбутньому нашого регіону, ми маємо відтіснити росію на її територію.

– сказав Зеленський в інтерв’ю.

Деталі

Президент України також запевнив, що республіканцям з Конгресу немає приводу переживати з приводу наданої допомоги. Він наголосив, що українці потребують не грошей, а зброї. І всі закупівлі озброєння для України здійснюють максимально прозоро.

Прозорість. У них (конгресменів – ред.) є це все. Вони бачать усе, кожен долар, що заходить в Україну. Вони знають чи це військова допомога, чи це пряме фінансування якихось наших промисловостей. Видно все.

– підкреслив Президент.

Зеленський також відзначив, що допомагаючи Україні, США також отримує зиск, адже українці охоче ділять з американськими партнерами всіма набутими технологіями.

І коли ми ділимось цими технологіями зі Сполученими Штатами. Це не лише про те, щоб віддати щось, це про те, щоб отримати багато чого у відповідь. Тож будьте спокійні й будьте певні: усе піде на поле бою, підтримуючи не лише армію України, а й захищаючи демократію у світі.

– наголосив Зеленський.

Зеленський неодноразово під час інтерв’ю дякував США та Президенту Байдену особисто, за надану Україні підтримку. Він вкотре наголосив, що наші військові потребують якнайшвидше отримати необхідну зброю, та нагадав про потребу закрити наше небо, що могли б забезпечити союзники України.