vybukhy-v-okupovanomu-berdiansku-mistsevi-kazhut-pro-vluchannia-po-bazi-rosiian-na-zavodi-pivdenhidromash

Вибухи в окупованому Бердянську: місцеві кажуть про влучання по базі росіян на заводі "Південгідромаш"

 • 20996 переглядiв

В окупованому місті Бердянську, сталися вибухи, ймовірно, внаслідок удару українських військових по дислокації російських військових біля заводу "Південгідромаш".

У понеділок, 15 квітня, в тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи. Попередньо Сили оборони України відпрацювали по окупантах на заводі "Південгідромаш". Про це заявив очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що близько 11:30, у тимчасово окупованому Бердянську пролунали 2 гучні вибухи. За повідомленнями місцевих мешканців, їх чуло все місто.

Також у соцмережах з'явилось фото, де можна побачити характерний темний дим, який підіймається над нагірною частиною міста.

За попередньою інформацією, Сили Оборони відпрацювали по місцю дислокації ворога, яке розташовувалось в районі заводу "Південгідромаш" 

- заявила Галіціна.

Вона також зауважила, що окупанти намагаються й надалі брехати щодо "збиття" над містом двох ракет "Storm Shadow".

Доповнення 

Місцеві Telegram-канали підтверджують вибухи на території заводу "Південгідромаш". Також є інформація щодо поранених військових рф. Водночас підтвердження загибелі окупантів дістати вкрай важко - росіяни вже давно не привозять тіла своїх солдатів у місцевий морг.

Ймовірно, загарбники бояться витоку інформації про свої втрати.

Нагадаємо

Очільниця Бердянської МВА заявила, що у тимчасово окупованому Бердянську у Запорізькій області лунали вибухи, а жителі повідомили дим після "прильоту".

Українські військові завдали удару по командному пункту рф в окупованому Криму - джерело 15.04.24, 17:05 • [views_0]