ok-pivden-syly-oborony-vidbyly-10-atak-na-orikhivskomu-napriamku

ОК Південь: Сили оборони відбили 10 атак на Оріхівському напрямку

 • 72078 переглядiв

Російські окупанти здійснили 10 невдалих штурмів на Оріхівському напрямку та ще два на Херсонському, зазнавши втрат і відступивши на вихідні позиції, тоді як українські воїни продовжують укріплювати свої позиції та не дають ворогу вийти на нові рубежі.

Російські загарбники здійснили 10 невдалих штурмів на Оріхівському напрямку, та ще два на Херсонському. Про це повідомили в Оперативному Командуванні "Південь", передає УНН.

Деталі

Зазначається, що в операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба. Ворог не припиняє спроб прорвати оборону як на Херсонському, так і на Оріхівському напрямах.

Здійснив 4 штурми в районі Роботиного, 5 - в районі Старомайорська та 1 в районі Новодарівки.  На лівобережжі Дніпра ворог наважився на 2 невдалі штурми наших позицій. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції.

– розповіли в ОК Південь.

За даними оперативного командування наші бійці продовжують укріплюють плацдарми, і не дають ворогу вийти на нові рубежі.

Росіяни ж не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими та авіаційними обстрілами. Ударів по позиціям українським захисників росіяни завдають під час своїх штурмів, аби підтримати піхоту росармії.

росіяни вдарили по Одещині балістикою, пожежу на місці влучання ліквідували - ОК "Південь"22.03.24, 19:23 • [views_0]

Протягом бойової доби по Запорізькій області окупанти здійснили 1 ракетний удар із застосуванням керованої авіаційної ракети Х-59. А також 7 авіаційних ударів із застосуванням 10 керованих авіабомб та некеровані авіаційні ракети на Оріхівському напрямку.