mvs-pid-vorozhym-udarom-vnochi-buly-10-rehioniv-po-meddopomohu-zvernulysia-6-liudei-sered-yakykh-dytyna

МВС: під ворожим ударом вночі були 10 регіонів, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед яких – дитина

 • 22695 переглядiв

10 областей України були атаковані вночі російськими ракетами та безпілотниками, пошкодивши енергетичну інфраструктуру, цивільні об'єкти та житлові будинки, внаслідок чого 6 людей, у тому числі дитина, звернулися за медичною допомогою.

У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами та дронами 10 регіонів України. Під ударом були енергетична інфраструктура, цивільні об'єкти та приватні будинки. Після ворожих атак по медичну допомогу звернулися 6 людей, серед яких – дитина. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко, передає УНН

Ворог атакував ракетами та дронами енергетичну інфраструктуру, цивільні об'єкти, приватні будинки. Загалом під ударом були 10 регіонів. По медичну допомогу одразу після ударів звернулися 6 людей, серед яких – дитина

- написав Клименко у Telegram.

За його словами, внаслідок ударів рф зруйновано близько 10 приватних будинків, ще десятки – пошкоджені.

До ліквідації наслідків нічних та ранкових атак були залучені понад 150 рятувальників та 35 спеціалізованих автомобілів ДСНС. 

Зі слів Клименка, у ці хвилини рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки російських ударів, слідчі фіксують злочини, із потерпілими від ночі працюють психологи ДСНС та Національної поліції. 

Доповнення 

84 повітряні цілі, у тому числі 58 безпілотників типу Shahed та 26 ракет, були знищені українськими засобами протиповітряної оборони під час масованої російської ракетної та дронової атаки у ніч на 29 березня.