zelenskyi-proviv-stavku-zaslukhav-dopovidi-shchodo-zakhystu-obiektiv-enerhetyky-ta-mozhlyvist-zmitsnyty-ppo-na-kharkivshchyni

Зеленський провів Ставку: заслухав доповіді щодо захисту обʼєктів енергетики та можливості зміцнити ППО на Харківщині

 • 20357 переглядiв

Зеленський на Ставці обговорив питання захисту енергетичних об'єктів та посилення протиповітряної оборони в Харківській області.

Президент України Володимир Зеленський у понеділок повідомив, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили захист обʼєктів енергетики на Харківщини та можливість зміцнити сили протиповітряної оборони в регіоні, пише УНН.

"Основне питання – Харків, захист міста від російських ударів і можливість зміцнити наші ППО і РЕБ на Харківщині. Доповіді військових щодо фізичного захисту обʼєктів енергетики та щодо результативності збиття дронів і ракет. Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України", - зазначив Президент у соцмережах.

Зеленський також подякував усім, хто на центральному рівні та в самому Харкові, у Харківській області максимально активно працює, щоб "відновити для людей можливість нормально жити".

Крім того, за словами Президент, на Ставці Головком Олександр Сирський представив інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках.

" Тримаємо позиції. Головне зараз – ефективна логістика. Розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками для зменшення російського потенціалу війни", - написав Зеленський.

The Economist: Москва прагне перетворити Харків на "сіру зону", непридатну для життя08.04.24, 01:50 • [views_0]