u-minoborony-rf-vkliuchyly-v-shchodenni-zvedennia-bielhorodskyi-napriamok-zmi

У міноборони рф включили в щоденні зведення "бєлгородський напрямок" - ЗМІ

 • 27211 переглядiв

міністерство оборони росії у своїх щоденних зведеннях про війну з Україною повідомляє про новий "бєлгородський напрямок", вказуючи на бойові дії в бєлгородській області росії поблизу українського кордону.

У щоденних звітах, які публікує російське міністерство оборони про хід війни з Україною, з неділі з'явився новий пункт - "бєлгородський напрямок". Судячи з пресрелізів, за нього відповідає угруповання "Захід", передає УНН із посиланням на ВВС.

Деталі

Раніше у своїх регулярних зведеннях російське військове відомство згадувало лише назви українських населених пунктів. Представники військових виділяли серед іншого Донецький, Куп'янський, Авдіївський, Херсонський та Південнодонецький напрямки.

РДК показали штурм будинку на Бєлгородщині, у якому засіли російські солдати20.03.24, 22:45 • [views_0]

"бєлгород та бєлгородську область з початку минулого тижня щодня атакують за допомогою безпілотників та ракетних установок залпового вогню. За цей час загинули щонайменше 19 людей", - йдеться у повідомленні.

Напередодні російський диктатор володимир путін заявив, що російська влада має намір забезпечити безпеку прикордонних регіонів, але не уточнив, як саме вона має намір це зробити.

У Легіоні "Свобода Росії" показали, як нищать пріоритетні цілі на бєлгородщині19.03.24, 15:42 • [views_0]