u-kharkovi-udariv-rf-ne-fiksuvaly-uvecheri-voroh-skynuv-kab-na-borovu-ye-poshkodzhennia-sudu-ta-pensiinoho-fondu-ova

У Харкові ударів рф не фіксували, увечері ворог скинув КАБ на Борову, є пошкодження суду та пенсійного фонду - ОВА

 • 22516 переглядiв

Російські війська обстріляли населені пункти Харківської області з артилерії та авіації, пошкодивши житлові будинки, адміністративні будівлі та об'єкти інфраструктури, але в самому Харкові не було зафіксовано жодного ворожого обстрілу.

Харків минулої доби ворожих обстрілів не зазнав, по області російські війська били КАБами, увечері вдарили по Боровій, пошкодили будівлі суду, пенсійного фонду, бібліотеки. Про це повідомив у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

22:30. Ізюмський район, село Борова. Влучання КАБ у недіючу адміністративну будівлю підприємства, також пошкоджені адмінбудівлі суду, пенсійного фонду, бібліотеки та приватні будинки

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

"За добу ударів по місту Харків не зафіксовано", - зазначив голова ОВА.

Загалом минулої доби, з його слів, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Кислівка, Піщане. та ін. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Золочів, Веселе, Волохівка, Глушківка, Колісниківка, Берестове. Зокрема:

▪️ 22:20 окупанти повторно вдарили КАБом по центральній частині селища Золочів Богодухівського району. Пошкоджені два приватні будинки.

▪️ 21:00 селище Козача Лопань Харківського району. Внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджені два приватні будинки.

▪️ 15:00 відбувся обстріл із РСЗВ міста Вовчанськ. Внаслідок чого пошкоджені 3 житлові будинки та автомобіль.

▪️ 14:00 окупанти обстріляли селище Золочів Богодухівського району керованою авіабомбою. Влучили в будівлю "Укрпошти". 57-річна жінка та 49-річний чоловік із акубаротравмами доставлені до медичного закладу.

▪️ 09:30 у місті Куп'янськ відбувся обстріл КАБ. Пошкоджені житловий будинок, автомобіль.

▪️ 16 квітня 08:20 Куп'янський р-н, Курилівська ТГ, село Колісниківка. Внаслідок ворожого обстрілу ФАБ пошкоджені 8 приватних будинків, 5 автівок, гараж, господарча споруда.

"За минулу добу на Куп'янському напрямку ворог наступальних дій не вів", - повідомив Синєгубов.

16.04.24, 16:03 • [views_0]