troie-politseiskykh-postrazhdaly-cherez-obstril-rf-na-khersonshchyni

Троє поліцейських постраждали через ворожий обстріл на Херсонщині

 • 24583 переглядiв

Внаслідок російського обстрілу Херсонської області постраждало 3 поліцейських.

Троє поліцейських постраждали внаслідок обстрілів з боку російських військ у Херсонській області, повідомили у Нацполіції у понеділок, пише УНН

Деталі

"У результаті обстрілів постраждали чотири людини, серед них – троє поліцейських", - вказали у поліції.

Як повідомляється, військові рф атакували дроном Львове. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу постраждав 43-річний чоловік, у нього мінно-вибухова травма та вогнепальні поранення різних частин тіла.

У Бериславі, за повідомленням, внаслідок атаки дроном-камікадзе типу "FPV" пошкоджено багатоповерховий будинок. У Нововоронцовці ворожий БпЛА пошкодив газову заправку, а в Антонівці – автомобіль.

"По Іванівці російські військові гатили з танку, в результаті чого постраждали троє працівників поліції, у всіх контузії", - вказали у поліції.

З тимчасово окупованого лівого берега Дніпра російські військові з артилерії обстрілювали і Херсон. "Під вогневим ураженням ворога перебували припортова інфраструктура та житлові квартали. Зафіксовано пошкодження автосервісного підприємства у Дніпровському районі та багатоповерхового будинку у мікрорайоні "Корабел", - зазначили у поліції.

18.03.24, 08:39 • [views_0]