zbirna-ukrainy-z-futbolu-u-21-zdolala-azerbaidzhan-posivshy-pershe-mistse-u-vidbori-na-yevro-2025

Збірна України з футболу U-21 здолала Азербайджан, посівши перше місце у групі у відборі на Євро-2025

 • 32845 переглядiв

Молодіжна збірна України з футболу U-21 здобула шосту перемогу у групі у відборі до Євро-2025, розгромивши на виїзді Азербайджан з рахунком 3:0, продовживши свою переможну серію та вийшовши в лідери з високими шансами на кваліфікацію до Євро-2025.

Молодіжна збірна України з футболу на "Азерсу Арена" у Баку здобула шосту перемогу у відборі на Євро-2025, впевнено здолавши Азербайджан з рахунком 3:0. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу Української Асоціації Футболу.

Деталі

Збірна України U-21 у кваліфікації до чемпіонату Європи 2025 року, здобула перемогу з рахунком 3:0 над однолітками із Азербайджану.

Є шоста перемога з шести! Українська молодіжка продовжила виграшну серію гостьовою звитягою над однолітками з Азербайджану! 

– передає Українська Асоціація Футболу.

У першому таймі гол забив Олександр Яцик, центральний півзахисник футбольного клубу "Зоря" (Луганськ), який із меж штрафного замкнув простріл Іллі Крупського.

На 40-й хвилині вихованець "Шахтаря", півзахисник Олег Очеретько, отримав передачу перед штрафним та прибравши захист влучно пробив у правий кут.

До майже розгромного рахунку гру довів Валентин Рубчинський (Дніпро-1), який отримав передачу від Очеретька та переграв воротаря.

Українська футбольна молодіжна команда наразі лідирує у своїй групі, маючи значні шанси потрапити на Євро-2025. Зауважимо, що на турнір напряму відправляться переможці груп, а також три найкращі команди з других місць.

Нагадаємо

Збірна України з футболу обіграла Боснію і Герцеговину у плей-оф відбору на чемпіонат Європи 2024 року. Матч на стадіоні в боснійському місті Зениця завершився з рахунком 2:1.

26.03.24, 18:26 • [views_0]