za-ministra-solskoho-vnesly-zastavu-u-ponad-75-mln-hrn

За міністра Сольського внесли заставу у понад 75 млн грн

 • 19894 переглядiв

За міністра аграрної політики та продовольства України Миколу Сольського, підозрюваного у заволодінні державними землями вартістю 481 млн грн, внесли заставу у 75,7 млн грн.

За міністра аграрної політики та продовольства України Миколу Сольського, якого підозрюють у заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн, внесли заставу у обсягом 75,7 млн грн. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

"За міністра Сольського внесли заставу у розмірі понад 75 млн грн", - повідомив співрозмовник.

Доповнення

ВАКС у п'ятницю, 26 квітня, обрав запобіжний захід міністрові аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у 75,7 млн грн.

23 квітня Національне антикорупційне бюро України заявило, що ексголову аграрного комітету Верховної Ради – чинного міністра викрили на заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень. Як повідомляло джерело УНН, ідеться про Миколу Сольського, який нині обіймає посаду міністра аграрної політики та продовольства України.

25 квітня до Верховної Ради надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України.