vnaslidok-masovanoi-ataky-rf-raketamy-i-dronamy-na-dnipropetrovshchyni-poraneno-shistokh-liudei-sered-yakykh-5-richna-dytyna

Внаслідок масованої атаки рф ракетами і дронами на Дніпропетровщині поранено шістьох людей: серед яких 5-річна дитина

 • 22827 переглядiв

Шестеро людей, у тому числі 5-річна дитина, були поранені в результаті масованої російської атаки з використанням ракет і безпілотників у Дніпропетровській області.

У ніч проти 29 березня російські війська атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе та ракетами. Внаслідок чого поранення отримали шість людей, серед яких дитина 5 років. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, пише УНН.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального Кодексу України),

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, у ніч на 29 березня 2024 року ворог атакував Дніпропетровщину ракетами та безпілотними літальними апаратами.

Пошкоджені енергетичні об'єкти у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. На одному з них постраждав чоловік.У м. Кам'янське п'ятеро поранених місцевих, серед них - 5-річна дівчинка.

Пошкоджено дачні будинки та автівки містян.

Нагадаємо

Сили протиповітряної оборони України знищили 24 повітряні цілі, у тому числі 12 ракет та 12 безпілотників, над Дніпропетровською областю протягом ночі та рано вранці у кількох районах.