v-mzs-nimechchyny-posylyly-rekomendatsii-shchodo-poizdok-do-rf

В МЗС Німеччини посилили рекомендації щодо поїздок до рф

 • 23200 переглядiв

Міністерство закордонних справ Німеччини посилило свої рекомендації щодо подорожей для громадян Німеччини та осіб з подвійним громадянством, застерігаючи від відвідування росії через ризик довільних арештів.

Міністерство закордонних справ Німеччини посилило рекомендації для громадян щодо поїздок до рф.  Відомство рекомендує німцям, а також людям із подвійним громадянством не відвідувати росію у зв'язку з "триваючим погіршенням ситуації" і "зростанням кількості довільних арештів". Про це УНН повідомляє на DW. 

Деталі 

Як зазначається, існує ризик довільних арештів в рф як для громадян Німеччини, так і для людей з подвійним громадянством. 

"Громадяни Німеччини та росії з подвійним громадянством повинні враховувати, що російська влада розглядає їх виключно як громадян росії. Це стосується і випадків можливого призову в російські збройні сили. Посольство не може надати їм консульський захист", - йдеться у повідомленні. 

Доповнення 

Європейський парламент 29 лютого ухвалив резолюцію, у тексті якої зазначається, що вбивство російського опозиціонера Олексія Навального є ще однією ознакою посилення та систематичних репресій у росії.