ukraintsi-zarobyly-ponad-90-milioniv-hryven-na-viiskovykh-oblihatsiiakh-v-dii-fedorov

Українці заробили понад 90 мільйонів гривень на військових облігаціях в "Дії" - Федоров

 • 48352 переглядiв

З жовтня 2022 року українці придбали понад 4 мільйони військових облігацій через додаток "Дія" та заробили понад 94 мільйони гривень, інвестуючи в державу та отримуючи прибуток.

З жовтня 2022 року українців купили в "Дії" понад 4 мільйони військових облігацій та заробили на цьому більше ніж 94 мільйони гривень. Про це пише УНН з посиланням на заяву міністра цифрової трансформації Михайла Федорова. 

Деталі 

94+ мільйони гривень українці заробили на облігаціях, які купили через Дію. З жовтня 2022 року українці придбали понад 4 мільйони військових облігацій через Дію, чим інвестували в державу і ще й отримали прибуток

- йдеться у дописі Федорова. 

Урядовець  нагадав, що військові облігації - це цінні папери. Купуючи їх, українці позичають Україні гроші, які спрямовують на армію та підтримку економіки, а згодом держава повертає ці кошти з відсотком.

В "Дії" запустили військову облігацію "Нова Каховка"21.06.23, 13:16 • [views_912090]

Куплені облігації - це амуніція, медикаменти, провізія, зарплати військовим та медикам

- підкреслив Міністр цифрової трансформації.

Нагадаємо

Міністр цифрової трансформації України анонсував запуск чотирьох нових військових облігацій в застосунку "Дія" з різними відсотковими ставками та термінами погашення для підтримки економіки та армії.

Облігації не передбачають жодних додаткових зборів чи комісій для покупців.

Володимир Омельченко

Війна