u-futboli-zaprovadiat-syniu-kartku-za-porushennia-za-shcho-davatymut

У футболі запровадять синю картку за порушення: за що даватимуть

 • 22494 переглядiв

IFAB планує запровадити сині картки у футбольних змаганнях, які будуть видаватися за навмисне порушення правил гри або незгоду, що призведе до 10-хвилинного відсторонення від гри.

Міжнародна рада футболу (IFAB) планує запровадити у футбольних змаганнях синю картку, яку даватимуть гравцям за умисні зриви атаки суперника та прирікання з арітром. Наразі невідомо, коли може запрацювати нова система.

Про це передає УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Як повідомляє видання, Міжнародна рада футболу ухвалила рішення про запуск у футболі синіх карток. Сині картки даватимуть за умисні зриви атаки суперника та прирікання з арітром.

Гравця, який отримав синю картку, вилучатимуть з поля на 10 хвилин. Зазначається, що футболіст, який протягом матчу отримає дві сині або синю і жовту картку, автоматично отримує червону картку. Коли розпочне діяти нова система покарань та у яких змаганнях буде використовуватися наразі невідомо.

Нагадаємо

У четвер, 8 лютого в Парижі відбулася церемонія жеребкування Ліги націй-2024/2025, за підсумками якої визначилися суперники національної збірної України. 

Україна отримала вже шосту олімпійську ліцензію у стрибках у воду: Вікторія Кесарь вийшла у фінал ЧС-2024 з водних видів спорту09.02.24, 12:31 • [views_0]

Павло Башинський

Спорт