nimetskyi-vyrobnyk-bpla-vidkryvaie-shche-odyn-zavod-v-ukraini

Німецький виробник БПЛА відкриває ще один завод в Україні

 • 61674 переглядiв

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриває ще один завод в Україні потужністю до 1 000 БПЛА на рік, інвестуючи до 6 мільйонів євро та працевлаштовуючи близько 100 осіб.

Німецький виробник дронів Quantum-Systems відкриває ще один завод в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН

Деталі 

Віцеканцлер і федеральний міністр економіки та кліматичних дій ФРН Роберт Габек відкрив нове виробництво компанії Quantum-Systems GmbH в Україні. Відкриття заводу відбулося 18 квітня у присутності міністра стратегічної промисловості України Олександра Камишіна

- йдеться у повідомленні. 

Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні, і очікується, що до кінця року на ньому працюватиме близько 100 осіб. Quantum Systems інвестує до шести мільйонів євро протягом наступних двох років. 

Очікується, що новий завод дасть змогу збільшити виробничу потужність до 1000 безпілотників на рік, включно з виробництвом запасних частин.

Доповнення

За словами міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, у 2024 році виробництво безпілотників дальнього радіусу дії понад 1000 км в Україні зросло вдесятеро порівняно з попереднім роком.