na-khersonshchyni-vnaslidok-rosiiskykh-ataka-zahynula-liudyna-ova

На Херсонщині внаслідок російських атака загинула людина - ОВА

 • 30076 переглядiв

19 квітня внаслідок російських обстрілів у Херсонській області загинула людина, були пошкоджені житлові будинки, об'єкти критичної інфраструктури та газопровід.

Вчора, 19 квітня, на Херсонщині внаслідок російських атак загинула людина, пошкоджені житлові будинки, об’єкт критичної інфраструктури та газогін. Про це у своєму Telegram-каналі розповів начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі 

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та 2 приватних будинки. Через російську агресію одна людина загинула

- розповів голова ОВА. 

За його словами, через обстріли пошкоджено багатоповерхівку та 2 приватних будинки. Були зафіксовані влучання в об’єкт критичної інфраструктури та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає.

Доповнення

Також Прокудін розповів, що вчора під ворожим вогнем опинились Наддніпрянське, Зеленівку, Інженерне, Придніпровське, Садове, Тягинку, Берислав, Михайлівку, Кізомис, Велетенське, Антонівку, Одрадокам'янку, Станіслав та місто Херсон

Нагадаємо

Під час нічної атаки 20 квітня українські Повітряні сили збили дві російські ракети Х-59/Х-69 та три розвідувальні безпілотники.