moldova-ne-pidtverdyla-informatsiiu-pro-prolit-rosiiskoi-rakety-nad-yii-terytoriieiu

Молдова не підтвердила інформацію про проліт російської ракети над її територією

 • 21454 переглядiв

Прикордонна поліція Молдови не підтвердила повідомлення про проліт російської ракети над її територією під час масованої атаки рф по Україні в ніч на 29 березня, заявивши, що їхні системи спостереження за повітряним простором не зафіксували жодного несанкціонованого перетину.

Прикордонна поліція Молдови не підтвердила інформацію про проліт російської ракети над територією країни під час удару рф по Україні у ніч на 29 березня. Про це повідомляє повідомила пресслужба установи, пише УНН.

Деталі

У Прикордонній поліції заявили, що сьогодні о 05:40 патрулі на КПП "Окніца", "Атаки", "Косеуць" та "Сорока" чули щонайменше три вибухи на території України.

За даними поліції, українська сторона підтвердила, що в районі міста Новодністровськ, розташованого неподалік кордону з Молдовою, сталися три пуски ракет.

З приводу інформації про те, що минулої ночі російські ракети могли пролетіти над повітряним простором Молдови, зазначимо, що системи спостереження та моніторингу повітряного простору не виявили жодного несанкціонованого перетину повітряного простору Молдови,

- заявили у Прикордонній поліції.

Нагадаємо

У Повітряних силах ЗСУ наразі не підтверджують інформацію, що вночі під час масованої атаки російські ракети залетіли за територію України. Раніше Telegram-канали поширювали інформацію щодо ракет, котрі ймовірно полетіли у напрямку Молдови.

Повітряні сили: у небі над Україною за ніч знищено 84 "шахеди" і ракети з 9929.03.24, 08:38 • [views_0]