kuleba-pro-patriot-yakby-provely-odnu-nich-u-kharkovi-usi-neobkhidni-rishennia-bulo-b-ukhvaleno-shvydko

Кулеба про Patriot: якби провели одну ніч у Харкові, усі необхідні рішення було б ухвалено швидко

 • 21861 переглядiв

Україна залишається єдиною країною, яка зазнала балістичних ракетних атак: за ніч росія випустила шість балістичних ракет з 80 загалом ракет і безпілотників по критично важливих об'єктах цивільної інфраструктури України.

Україна наразі єдина, яка стикається з ударами балістичними ракетами, яких 6 лише цієї ночі випустила по ній росія. На тлі цього іншого місця для систем Patriot наразі немає. І якби ті, від кого залежить забезпечення ними України, провели хоча б одну ніч у Харкові, усі необхідні рішення було б ухвалено швидко, висловив впевненість голова МЗС Дмитро Кулеба, пише УНН.

Деталі

Зі слів міністра, за ніч росія випустила по Україні понад 80 ракет і безпілотників, головним чином по об'єктах критичної цивільної інфраструктури. "Шість із них були балістичними ракетами", - вказав Кулеба.

Україна залишається єдиною країною у світі, яка стикається з балістичними ударами. Іншого місця "Петріотам" наразі немає. Я впевнений, що якби ті, від кого залежить забезпечення ними України, провели хоча б одну ніч у Харкові, усі необхідні рішення були б ухвалено швидко. І я був би готовий відправитися разом з ними

- написав голова МЗС у X.

11.04.24, 08:37 • [views_0]