donald-tusk-povidomyv-shcho-zatrymano-zamovnyka-napadu-na-soratnyka-navalnoho

Дональд Туск повідомив, що затримано замовника нападу на соратника навального

 • 32540 переглядiв

білоруса, який працював на росіян і замовив двом полякам вбивство соратника навального, затримали разом з нападниками у Польщі.

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що білорус, який працює на росіян і підозрюється в тому, що наказав двом полякам вбити соратника Олексія Навального, був затриманий. Про це очільник польського уряду розповів у соцмережі Х, пише УНН.

білорус, який працював на росіян і який замовив двом полякам замах на соратника навального, затриманий. Нападники також під вартою. Вони пов'язані з фанатськими угрупованнями ультрас. Поблажливості до співробітників російських служб не буде. Ми залізом випалюватимемо кожну зраду і намагання дестабілізувати (ситуацію в країні, - прим.ред.),

- написав Туск.

Деталі

Він також зазначив, що двома днями раніше був затриманий потенційний вбивця президента Зеленського - поляк, який діяв у співпраці з російськими службами.

Нагадаємо

леонід волков, соратник російського опозиціонера олексія навального, зазнав нападу із застосуванням молотка і сльозогінного газу у Вільнюсі. Президент Литви не виключає причетність росії до цього інциденту.