budanov-rozpoviv-chy-zminytsia-shchos-dlia-ukrainy-yakshcho-znykne-putin

Буданов розповів, чи зміниться щось для України, якщо зникне путін

 • 26634 переглядiв

Якщо президент росії володимир путін зникне, для України нічого швидко не зміниться через глибоко вкорінену ненависть росіян до Заходу і України, яка продовжуватиме впливати на прийняття рішень протягом багатьох років, вважає голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що у разі зникнення президента рф володимира путіна ненависть росіян ще багато років буде впливати досить серйозно на усі прийняття рішень. Про це він заявив на Третьому міжнародному форумі зі стратегічних комунікацій Kyiv Stratcom Forum 2024, передає УНН із посиланням на ГУР.

Риторичне питання. Швидко точно нічого не зміниться, одразу вам кажу. Із різкими змінами в рф не може різко змінитись їхнє ставлення до світу, їхнє світосприйняття

- заявив Буданов. 

Він зауважив, що росіяни стали жертвами своєї ж пропаганди. За його словами, вони і самі це визнають. 

"Суспільство прокачене на ненависть до колективного Заходу і України. Навіть якщо зараз з’явиться людина і скаже: "Знаєте, зупиняємось!", навіть якщо все зупинилось ― ця ненависть ще багато років буде впливати досить серйозно на усі прийняття рішень, тому що всі вони будуть виходити з позицій, що вони ― вороги", - заявив очільник ГУР. 

Також, він наголосив, що у українців по відношенню до росії буде те саме.

"(Уявімо - ред.) , все зупинилось, росія вибачилась ― хто повірить росії через рік? Це незворотні процеси, які вже пройшли в суспільстві. Для цього потрібні роки і робота", - сказав Буданов. 

20.03.24, 23:07 • [views_0]