armiitsiv-rf-nemaie-v-chasovomu-yari-prote-voroh-namahaietsia-zakhopyty-misto-ne-rakhuiuchys-iz-vtratamy-voloshyn

Армійців рф немає в Часовому Ярі, проте ворог намагається захопити місто не рахуючись із втратами - Волошин

 • 31811 переглядiв

Російські війська інтенсивно атакують Часів Яр у Донецькій області, намагаючись захопити місто, незважаючи на значні втрати, але українські війська контролюють ситуацію і не допустили ворога до міста.

Росіяни тиснуть на Часів Яр в Донецькій області. Ворожої армії немає в місті, однак окупанти намагаються захопити його не рахуючись зі своїми втратами. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Ворог тисне на Бахмутському напрямку на місто Часів Яр на Донеччині, ситуація контролюється Силами оборони. Немає ворожої армії в місті, однак вона намагається захопити місто не рахуючись зі своїми втратами, ватрами особового складу техніки.

- повідомив Волошин.

Деталі

За його словами, наразі в зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на східному фронті найгарячіші напрямки – це Новопавлівський, Бахмутський та Авдіївський.

Ситуація в районі проведення бойових дій контрольована Силами оборони. Однак російська армія не припиняє спроб й надалі штурмувати позиції наших захисників по всій лінії фронту.

- розповів Волошин.

Доповнення

26 квітня Волошин повідомляв, що для захоплення Часового Яру, російська армія намагається обійти його по флангам через інші населені пункти - це Богданівка та Іванівське. Бойові дії за населений пункт тривають цілодобово. Також росіяни намагаються взяти Часів Яр в оперативне оточення, але за останні 7 днів жодних успіхів не мав.

На Донеччині через російські атаки травмовані три людини - ОВА27.04.24, 10:20 • [views_0]