zminy-na-yevrobachenni-2024-vprovadzheno-povnotsinni-vystupy-ta-nove-holosuvannia

Зміни на Євробаченні 2024: впроваджено повноцінні виступи та нове голосування

 • 30028 переглядiв

У пісенному конкурсі Євробачення 2024 року в Мальме країни "Великої п'ятірки" та Швеція виступлять повноцінно під час півфіналу. Також оголосили розширення вікон для голосування та онлайн-голосуванням для країн, які не беруть участі.

Управління громадського телебачення Швеції (SVT) анонсувало серію нововведень на Євробаченні 2024 у Мальме. Про це повідомляє Eurovision, передає УНН.

Деталі

Вперше артисти з країн "Великої п'ятірки" та господарка Швеція виступлять повноцінно під час півфіналів, не обмежуючись короткими роликами з репетицій.

Узгоджено, що "Велика п'ятірка" та Швеція виступлять в одному півфіналі, а глядачам обіцяють три додаткові виступи між виконанням конкурсантів.

Ми вважаємо, що ця зміна дає країнам "Великої п’ятірки" та країні-господарці більш справедливі умови гри у Гранд-фіналі, оскільки вони тепер мають можливість виступити "по-справжньому" на сцені у півфіналі. Це також перемога як для глядачів на арені, так і для глядачів вдома, оскільки вони зможуть побачити всіх виконавців, які змагаються цього року, наживо до Великого фіналу

 – заявила виконавчий продюсер пісенного конкурсу Євробачення 2024 Ебба Адіельссон.

Також оголошено розширення вікна для голосування у Гранд-фіналі.

Глядачі вдома зможуть віддавати свої голоси під час виконання пісень.

Для шанувальників у країнах, які не беруть участь, введено онлайн-голосування заздалегідь, дозволяючи їм мати майже 24 години на вибір улюблених виконавців перед початком живих шоу.

Швецію на "Євробаченні-2024" може представляти українка12.02.24, 17:39 • [views_0]

Юлія Котвицька

Культура