zahyblyi-pid-chas-nichnoho-napadu-na-vinnychchyni-politseiskyi-20-richnyi-maksym-zaretskyi

Загиблий під час нічного нападу на Вінниччині поліцейський — 20-річний Максим Зарецький

 • 41467 переглядiв

20-річний співробітник міліції Максим Зарецький загинув під час нічного нападу, коли двоє чоловіків відкрили вогонь по співробітниках міліції під час перевірки транспортного засобу в Гайсинському районі Вінницької області.

Під час нічного нападу на поліцейських у Вінницькій області загинув 20-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький. Про це повідомляє поліція Вінницької області, передає УНН.

Загиблий під час нічного нападу поліцейський — 20-річний Максим Зарецький

- йдеться в повідомленні.

Максиму було 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції.

В поліції повідомили без єдиного сина залишились батьки чоловіка. Він був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим справі правоохоронцем.

Доповнення

Сьогодні, 20 квітня, вночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув рядовий поліції, а його напарник був поранений.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко прокоментував інцидент, де двоє чоловіків вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині, наголосивши, що неважливо хто та в якому одязі, стані. Виправдання цьому злочину немає.