shmyhal-dopoviv-zelenskomu-pro-likvidatsiiu-naslidkiv-rosiiskykh-udariv

Шмигаль доповів Зеленському про ліквідацію наслідків російських ударів

 • 26876 переглядiв

Українська влада уважно стежить за зусиллями з відновлення життєво важливих послуг у Харкові та інших регіонах, що постраждали від російських ударів, а Прем'єр-міністр надає щоденні звіти.

Без перерви кожен день контролюється роботу в регіонах, зокрема у Харкові, – усе те, що стосується ліквідації наслідків ударів рф. Сьогодні була відповідна доповідь Премʼєр-міністра Дениса Шмигаля. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

"Без перерви кожен день контролюємо роботу в регіонах, зокрема у Харкові, – усе те, що стосується ліквідації наслідків російських ударів. Сьогодні була відповідна доповідь Премʼєр-міністра Дениса Шмигаля", - сказав Зеленський.

Він висловив вдячність усім на місцях, хто працює заради людей, хто без перерви, цілодобово робить усе, що можливо, щоб люди та підприємства були з електрикою, зв’язком, транспортом – усіма тими основами життя, які потрібні.

Доповнення

Станом на ранок понеділка, 25 березня, у Харкові після російських атак без електропостачання перебувало до 200 тис. споживачів.