rf-stverdzhuie-shcho-polshcha-vidpravliaie-20-000-naimantsiv-zi-zlochynnym-mynulym-v-ukrainu

рф стверджує, що Польща відправляє 20 000 найманців зі злочинним минулим в Україну

 • 100635 переглядiв

російські джерела поширюють дезінформацію про те, що Польща планує відправити в Україну 20 000 найманців з кримінальним минулим, що було спростовано як польськими, так і українськими офіційними особами як безпідставне звинувачення, спрямоване на дестабілізацію регіону.

російські джерела поширюють маніпуляції, стверджуючи, що Польща планує вислати до України групу найманців зі злочинним минулим. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

російське пропагандистське медіа знову намагається розповсюдити дезінформацію, стверджуючи, що Польща готується вислати до України 20 тисяч найманців з кримінальним минулим.

Ця історія, як і багато інших, вигадана з метою порушити стабільність у регіоні та зіграти на емоціях громадян.

У реальності: з самого початку конфлікту російська пропаганда намагається переконати, що Польща готує агресію проти України, щоб окупувати її території.

Такі закиди побудовані не обґрунтованих припущеннях.

Навпаки, як зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Польща і Україна завжди виступають разом проти російського імперіалізму і порушень міжнародного права.

На відміну від росії, Польща і Україна витягли уроки з історії і завжди будуть виступати єдиним фронтом проти російського імперіалізму і неповаги до міжнародного права 

– заявив Дмитро Кулеба.

Крім того, такі обвинувачення вже були спростовані як польською, так і українською стороною.

рф поширює фейк про СБУ та Зеленського, що розпалюють в Україні релігійну війну20.03.24, 05:07 • [views_0]