rf-khoche-zirvaty-samit-myru-y-maie-konkretnyi-plan-zelenskyi-ozvuchyv-informatsiiu-vid-rozvidky

рф хоче зірвати саміт миру й має конкретний план: Зеленський озвучив інформацію від розвідки

 • 22604 переглядiв

За даними розвідки, на які посилався президент України Володимир Зеленський, росія має конкретний план зриву Мирного саміту і затягування конфлікту.

росія не просто хоче зірвати Саміт миру, але й має конкретний план, як це зробити. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, посилаючись на інформацію розвідки, передає УНН.

У нас є точна інформація від розвідки – конкретні дані, – щоросія не просто хоче зірвати Саміт миру, але й має конкретний план, як це зробити: як зменшити участь країн, як діяти, щоб миру не було ще довше. І ми разом повинні цьому протидіяти – повинні працювати в єдності заради справедливого миру 

- повідомив Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні.

Додамо

За його словами, всі зацікавлені, щоб примусити росію до миру і поваги до міжнародного права. Світова більшість здатна це забезпечити. Глобальний саміт миру у Швейцарії дає всім нам реальний шанс на справедливий мир і відновлення дієвості міжнародного права.

"Разом спрямовуємо силу світу, щоб наблизити справедливий мир для України", - резюмував Зеленський.