podoliak-vidreahuvav-na-slova-putina-pro-uchast-ukrainy-u-terakti-dyvuie-shcho-deiaki-polityky-shche-vvazhaiut-yoho-diiezdatnym

Подоляк відреагував на слова путіна про участь України у теракті: дивує, що деякі політики ще вважають його дієздатним

 • 33988 переглядiв

Подоляк відкинув звинувачення путіна у причетності України до московського теракту, як неадекватні та безглузді, запитуючи, чому деякі політики досі вважають путіна здатним до переговорів чи домовленостей.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував звинувачення путіна у том, що Україна нібито дотична до теракту у москві. Як пише УНН, Подоляк зазначив, що заява путіна є неадекватною, а твердження безглуздими.

Деталі

Подоляк вважає, що факти щодо виконавців теракту в Підмосков'ї та провальної некомпетентності російських спецслужб є беззаперечними.

Але "суб'єкт путін" знову виходить у публічний простір з неадекватними заявами. Він продовжує звинувачувати жертву в тому, що вона зазнала нападу в 2014 році і анексувала свої ж території, перед обличчям руйнівних терористичних ракетних атак на українських громадян. І в той же час він у найбезглуздіший спосіб стверджує, що це вони атакували "росію" і що "терористична атака радикалів з ІДІЛ є продовженням цієї атаки"

- написав Подоляк у Х.

Він поставив риторичне запитання, на яке не дав відповіді.

Ще раз поставлю риторичне запитання, яке навіть у такому вигляді не має сенсу: чому досі є політики, які вважають путіна дієздатним, адекватним, вартим уваги і здатним на будь-які переговори/домовленості? Яку ще нісенітницю він повинен нести, щоб на його заяви перестали звертати увагу?

- додав він.

Нагадаємо

Україна категорично відкидає звинувачення росії у своїй нібито причетності до стрілянини в концертному залі в красногорську, називаючи її провокацією кремля з метою нагнітання антиукраїнської істерії та дискредитації України.

Білий дім про теракт у "Крокусі": жодного зв’язку з Україною, це кремлівська пропаганда25.03.24, 21:30 • [views_0]