pid-rosiiskymy-udaramy-buly-20-naselenykh-punktiv-kharkivshchyny-zolochiv-obstrilialy-z-kabiv-holova-ova

Під російськими ударами були 20 населених пунктів Харківщини, Золочів обстріляли з КАБів - голова ОВА

 • 95931 переглядiв

російські війська обстріляли паливні склади та житлові квартали в передмісті Золочева Харківської області, пошкодивши резервуари, технічні споруди та житлові будинки.

На Харківщині ворог обстріляв КАБами передмістя Золочева, внаслідок чого пошкоджені резервуари та технічні споруди підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Опівдні росіяни КАБами обстріляли передмістя Золочева. Пошкоджені резервуари та технічні споруди місцевого підприємства, вибито вікна у приватних будинках. Без постраждалих

- зазначив Синєгубов.

За його словами, ворог продовжує масовано обстрілювати міста та села Харківщини, тероризуючи мирне населення, вражаючи енергетичну інфраструктуру. Загалом, під ударами були більше 20 населених пунктів. При цьому найбільших обстрілів зазнали населені пункти на Куп‘янському напрямку, Вовчанськ, Борова.

Він зауважив, що ворог змінив тактику обстрілів: системно вдень і вночі завдаються повторні удари по одній локації.

Синєгубова додав, що обов’язкову евакуацію завершили у Куп’янському районі. Втім, він не виключає, що таку ж евакуацію доведеться провести у Харківському та Богодухівському районах.

Харків під обстрілом, у місті пролунали два вибухи: є поранені - Терехов07.04.24, 12:20 • [views_0]