partyzany-atesh-zafiksuvaly-prybuttia-novoi-partii-viiskovoi-tekhniky-rf-v-okupovanyi-krym

Партизани "АТЕШ" зафіксували прибуття нової партії військової техніки рф в окупований Крим

 • 23679 переглядiв

Українські партизани зафіксували прибуття нової партії російської військової техніки на залізничну станцію Остряково в окупованому Криму, причому частина техніки може бути неробочою.

Українські партизани зафіксували прибуття військової техніки росії на залізничну станцію Остряково у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє підпільний рух "АТЕШ", пише УНН.

Наші агенти продовжують стежити за російськими військами у Гвардійському.Буквально кілька днів тому ми зафіксували прибуття військової техніки на залізничну станцію Острякова. На цей час вся техніка розміщена на території військової частини неподалік залізничної станції на території, яка оточена цивільною забудовою,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що партизанам вдалося встановити, що техніка, яка розміщена на даному об'єкті, не вся перебувати в робочому стані. Можливо, російське командування створило хибний об'єкт зосередження техніки з метою надалі звинуватити Україну в ударах по цивільній інфраструктурі.

Нагадаємо

росія проводить внутрішні перевірки підрозділів росгвардії, відповідальних за охорону нафтопереробних заводів, після нещодавніх успішних атак українських безпілотників на стратегічні об'єкти, коли близько 80% безпілотників вразили свої цілі і завдали серйозної шкоди.