opaliuvalnyi-sezon-u-dnipri-planuiut-zavershyty-vzhe-28-bereznia

Опалювальний сезон у Дніпрі планують завершити вже 28 березня

 • 33535 переглядiв

У зв'язку з очікуваним потеплінням Дніпро готується завершити опалювальний сезон 28 березня, при цьому медичні заклади та інтернати продовжують отримувати тепло за запитами.

На тлі очікуваного потепління у Дніпрі готуються завершити опалюваний сезон у цей четвер, 28 березня. Про це пише УНН з посиланням на міську раду міста. 

Деталі 

Зазначається, що директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко на брифінгу анонсував завершення опалювального сезону.

 У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня

- резюмували у міськраді. 

Водночас  за зверненнями до підприємства медичних закладів, зокрема й пологових будинків, інтернатних установ — опалювальний сезон їм подовжать. 

Україна цього року завершить опалювальний сезон раніше - голова Нафтогазу19.03.24, 14:40 • [views_0]

Доповнення

У відомстві розповіли, що у міжопалювальний період "Теплоенерго" входить із величезною заборгованістю містян у розмірі 1 млрд 523 млн грн. 

Директор комунального підприємства "Теплоенерго" підкреслив, що наразі організована робота щодо максимального збору платежів за теплову енергію від боржників.

Наполегливо закликаємо дніпрян розрахуватися за тепло. Якщо не виходить погасити борг цілком, то можна укласти договір реструктуризації. Фінансова дисципліна наших абонентів дозволяє проводити у міжсезоння більше реконструкцій, модернізацій, заміну аварійних ділянок тепломереж, а також закуповувати газ на новий опалювальний сезон. Сподіваємось на відповідальне ставлення своїх споживачів та дякуємо усім за вчасні розрахунки

- підкреслив Андрій Клименко.

Нагадаємо

З цього четверга, 28 березня, у столиці планують відключати від опалення будівлі. Рішення про завершення опалювального сезону ухвалили через суттєве потепління.