masshtabna-ataka-bezpilotnykiv-u-8-oblastiakh-rf-spilna-operatsiia-sbu-hur-ta-sso-zsu-dzherelo

Масштабна атака безпілотників у 8 областях рф - спільна операція СБУ, ГУР та ССО ЗСУ - джерело

 • 101345 переглядiв

Спільна операція СБУ, ГУР та ССО Збройних Сил України була спрямована на енергетичну інфраструктуру росії, яка живить її військово-промисловий комплекс, що призвело до руйнувань та перебоїв у 8 регіонах.

Масштабна атака безпілотників у 8 областях росії - це спільна операція СБУ, ГУР та ССО ЗСУ. Ціллю була енергетична інфраструктура, яка живить об‘єкти російського ВПК. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела у спецслужбах. 

Так, міноборони рф плачеться, що цієї ночі до восьми областей завітали десятки українських безпілотників: Бєлгородської, Брянської, Курської, Тульської, Смоленської, Рязанської, Калузької та навіть Московської. 

Уражено як мінімум три електропідстанції та база зберігання пального, де зайнялися пожежі. 

Це була спільна операція СБУ, ГУР та ССО ЗСУ. Ціллю була енергетична інфраструктура, яка живить об‘єкти російського ВПК. Після атак у деяких районах виникли проблеми зі світлом та водопостачанням

- повідомив співрозмовник УНН. 

Джерело в спецслужбах зазначило, що дрони СБУ вчергове довели свою ефективність та продемонстрували результат - успішно відпрацювали по інфраструктурі, яка забезпечує безперебійну роботу військових об‘єктів на території росії.

Контекст 

У міноборони росії стверджують, що протягом минулої ночі було знищено і перехоплено 50 БпЛА.

У Брянській області під час падіння дрону спалахнув об'єкт енергетичної інфраструктури.

У Калузькій області рф після падіння БПЛА пошкоджено енергетичну інфраструктуру.