fiksuiemo-ponovlennia-rukhu-rosiian-v-napriam-okupovanoi-chastyny-zaporizhzhia-andriushchenko

Фіксуємо поновлення руху росіян в напрям окупованої частини Запоріжжя - Андрющенко

 • 15261 переглядiв

росіяни відновили помірне переміщення військ до окупованих районів Запоріжжя та укріплюють села на північ від Маріуполя.

Фіксується поновлення помірного руху окупантів в напрям окупованої частини Запоріжжя. Також спостерігається наповнення селищ та попередніх місць базування росіянами на північ від Маріуполя в проміжку до Волновахи. Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко, передає УНН.

Деталі

Андрющенко повідомив, що вночі у 21:50 за Києвом на північному та північному-заході Маріупольського району спостерігались намагання збити повітряні цілі. За спостереженням - марно. Після ППО спостерігався подальший рух повітряної цілі в напрям ростовської області рф.

"Фіксуємо поновлення помірного руху в напрям окупованої частини Запоріжжя. Переважно жива сила на тентованих вантажівках. Також до 10 вантажівок з живою силою з с.Нікольске в напрям Волновахи в об’їзд Маріуполя. Також спостерігається наповнення селищ та попередніх (восени) місць базування окупантами на північ від Маріуполя в проміжку до Волновахи", - розповів Андрющенко.

За його словами, загальна кількість додатково розміщених складає до 5 тисяч, однак поки менша за кількість резерву до початку Авдіївського наступу.

Доповнення

У тимчасово окупованому Маріуполі Запорізької області в травні розпочинається мобілізація. Окупаційним районним адміністраціям наказали передати до воєнкомату всі дані про підприємства для проведення мобілізаційних заходів до 15 квітня.