do-velykodnia-ukrzaliznytsia-reis-intersiti-do-odesy

До Великодня Укрзалізниця рейс "Інтерсіті+" до Одеси

 • 26060 переглядiв

Укрзалізниця повертає швидкісний потяг Інтерсіті+ до Одеси у тестовому режимі: поїзди курсуватимуть з Києва до Одеси та у зворотному напрямку 3, 4 та 5 травня, а 4 та 5 травня призначено додаткові поїзди до Львова у зв'язку з підвищеним попитом під час великодніх вихідних.

Укрзалізниця в тестовому режимі повертає до Одеси швидкісний поїзд Інтерсіті+. Про це пише УНН з посиланням на заяву УЗ.

Деталі 

Поїзд №761/762 Київ — Одеса відправлятиметься з Києва 3, 4 та 5 травня о 06:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. В зворотному напрямку, з Одеси, поїзд вирушатиме в ті ж дати о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:50 

- заявили в Укрзалізниці.

Крім цього, на великодні вихідні перевізник збільшить пропозицію місць із Києва до Львова, адже замість стандартного швидкісного поїзда Hyundai туди поїде більш містка двоповерхова Skoda.

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд Чоп - Будапешт - Відень04.04.24, 14:05 • [views_0]

Також будуть призначені додаткові рейси поїзда №777 Київ — Львів на 4 та 5 травня. 

Зазначається, що квитки на Одесу вже у застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-боті та касах вокзалів. Додаткові квитки до Львова з'являтимуться поступово протягом найближчих днів, тож не відкладайте планування подорожі!

Нагадаємо

Укрзалізниця запустила функцію моніторингу квитків з опцією автоматичної купівлі, що дозволяє відстежувати наявність певних місць або поїздів між обраними містами та автоматично купувати квитки, коли вони з'являються.