do-kintsia-roku-u-rf-planuiut-stvoryty-shche-dvi-armii-ta-14-dyvizii

До кінця року у рф планують створити ще дві армії та 14 дивізій

 • 21970 переглядiв

росія планує сформувати дві загальновійськові армії, 14 дивізій і 16 бригад до кінця цього року, щоб збільшити бойовий і чисельний склад своєї армії.

У росії планують збільшити власну армію та сформувати дві загальновійськові армії та 14 дивізій до кінця поточного року. Про це заявив міністр оборони рф сергій шойгу передають російські ЗМІ, пише УНН.

Деталі 

За словами шойгу, росія має намір продовжити "вдосконалення бойового і чисельного складу" армії "відповідно до загроз військовій безпеці країни".

Він  також розповів, що у складі окупаційної армії вже з'явився додатковий армійський корпус, мотострілецька дивізія, а також "Дніпровська річкова флотилія" і бригада річкових катерів флотилії.

До кінця року планується сформувати дві загальновійськові армії і тридцять з'єднань, зокрема чотирнадцять дивізій і шістнадцять бригад

- заявив шойгу.

Доповнення

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов раніше говорив, що мобілізація у рф не припинилася і може посилитися більш відкрито після проведення "виборів президента рф. 

Нагадаємо

президент росії володимир путін підписав указ "Про військово-адміністративний поділ", згідно з яким тимчасово окуповані території України вносяться до Південного військового округу рф.