bolyt-kozhnomu-na-kharkivshchyni-pes-vidmovyvsia-vid-yizhi-pislia-toho-yak-rosiiska-bomba-potsilyla-v-budynok-yoho-hospodariv-dsns

"Болить кожному…": На Харківщині пес відмовився від їжі після того, як російська бомба поцілила в будинок його господарів - ДСНС

 • 37116 переглядiв

Пес на ім'я Річард відмовився їсти і пити після того, як російська авіабомба зруйнувала будинок його господарів у Харківській області, оплакуючи втрату домівки і тепла, нагадуючи, що російське вторгнення завдає болю всім, навіть тваринам.

На Харківщині пес відмовився пити й їсти після атаки росіян на будинок його господарів. Світлину собаки, який сумує через втрату житла, показали у пресслужбі ДСНС України, передає УНН.

В очах цього пухнастика жах, розпач, страх. Ще кілька хвилин тому цієї розрухи не було. Тут вирувало життя. Тепер лише руїна. Вмить російська авіабомба знищила будинки, де було домашнє тепло, яке плекали та берегли.

– написали рятувальники під фото собаки.

Деталі

Собаку на фото звати Річард. Після того, як російська бомба знищила будинок його господарів, він відмовився їсти й пити.

Річард не хоче їсти і пити. Йому боляче. Як і кожному з нас. У такі моменти хочеться просто міцно обійняти цього носика і помовчати. Тримайся, малий. Все подолаємо! І російське зло також!

– написали у ДСНС.

Таким чином рятувальники нагадали, що події в Україні зачіпають усіх. І "болить кожному…", навіть тваринам.