eksprezydent-ssha-donald-tramp-poky-ne-pohodyvsia-pryikhaty-v-ukrainu-nezvazhaiuchy-na-publichni-syhnaly-vid-zelenskoho

Експрезидент США Дональд Трамп поки не погодився приїхати в Україну, незважаючи на публічні сигнали від Зеленського

 • 24615 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що немає чіткої відповіді від колишнього президента США Дональда Трампа або його команди на публічне запрошення президента України Зеленського відвідати Україну.

Чіткої відповіді від експрезидента США ДональдаТрампа або його команди на запрошення здійснити візит до України – поки не було. Про це повідомив в інтерв’ю Голосу Америки міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає УНН.

Деталі

На питання, чи є комунікація з командою Трампа, який наразі виступає ключовим гравцем у виборах президента США, та чи запрошував президент Зеленський його в Україну, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відповів наступне:

Є політичні сигнали, які йдуть публічно від кандидата в президенти США Дональда Трампа. Є публічні сигнали, які йдуть від президента України. 

– сказав він.

Раніше Володимир Зеленський запрошував діючого президента США Джо Байдена та експрезидента США Дональда Трампа відвідати Україну.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден назвав "божевільним сучим сином" президента росії володимира путіна і розкритикував Дональда Трампа за його реакцію на смерть опозиціонера олексія навального.

Американські законодавці вимагають, щоб Ілон Маск надав мережу супутникового зв'язку Starshield компанії SpaceX оборонним силам США на Тайвані після того, як він роками відмовлявся від бізнесу в цій країні через небажання ескалації конфліктів.

Популярні

Новини по темі

План-2024 для прориву на фронті вже є - Умєров

 • 104380 переглядiв

На початку тижня переважатиме суха погода - синоптики

 • 26256 переглядiв