za-mynulu-dobu-rosiiany-obstrilialy-21-naselenyi-punkt-na-khersonshchyni-naibilshe-postrazhdala-bilozerka

За минулу добу росіяни обстріляли 21 населений пункт на Херсонщині: найбільше постраждала Білозерка

 • 21646 переглядiв

Росіяни обстріляли 21 населений пункт у Херсонській області, спричинивши жертви та пошкодження будівель, зокрема дитячого садка, найбільше постраждала Білозерка.

Минула доба на Херсонщині минула під постійним ворожим вогнем, росіяни били по 21 населеному пункті. Внаслідок прильотів пошкоджено 6 приватних будинків багатоповерхівки та дитсадок, є постраждалі.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Проскудін у ефірі телемарафону, передає УНН.

Доба на Херсонщині минула під постійним ворожим вогнем. Вчора російські війська били по 21 населеному пункту області. Серед них, звичайно, і Херсони, Береслави, Білозерка, Михайлівка, Антонівка, Новогоронцівка, Ольга і всі інші

- повідомив Проскудін.

За його словами, внаслідок прильотів пошкоджено: 6 приватних будинків, багатоповерхівки, торговий центр, дитсадок, будівлю сільського підприємства та автомобілі.

Постраждала дуже Білозерка вчора, четверо постраждалих, чоловік 57 років доставили до лікарні, ще одному місцевому жителю допомогу надали на місці. І до лікарні вчора також звернулись двоє людей, які напередодні потрапили під обстріл, їх шпиталізували

- додав він.

Також він розповів, що поблизу села Сокирківка, на трасі окупанти скинули з дрона вибуховий предмет на вантажівку. Постраждав водій, зараз він в середньому стані тяжкості, перебуває у лікарні.

Били росіяни і по Антонівці. Кожен день туди б'ють. Внаслідок чого загорівся будинок. Прибули наші рятувальники, вогнеборці, і в цей момент окупанти знову відкрили вогонь. Постраждав один із рятувальників і жінка, яка також була в момент обстрілу, знаходилась на подвір'ї сусіднього будинку

- каже Проскудін.

Він додав, що сьогодні всю ніч і ранок росіяни продовжують вогонь."Також вибухову травму та поранення отримав 34-річний чоловік. Він був у власній оселі. Зараз швидка його доставила до медзакладу". - завершив голова Херсонської ОВА.

Нагадаємо

Ворог атакував передмістя Херсона, підпаливши житловий будинок та завдавши шкоди рятувальникам ударами безпілотників.

Ірина Колеснік

Війна