vprodovzh-tyzhnia-u-25-terhromadakh-vidbulysia-vseukrainski-shkilni-lihy-plich-o-plich-z-5-vydiv-sportu

Впродовж тижня у 25 тергромадах відбулися всеукраїнські шкільні ліги "Пліч-о-пліч" з 5 видів спорту

 • 31767 переглядiв

Понад 12 000 учнів із 25 територіальних громад України взяли участь у другому етапі Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч" з 5 видів спорту - футзалу, волейболу, баскетболу, черлідингу та спортивного орієнтування, у межах ініціативи Президента Володимира Зеленського. Зеленського.

На цьому тижні в Україні проходили Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч, що є ініціативою президента України Володимира Зеленського. Учнівські команди боролися у таких видах спорту, як футзал, волейбол, баскетбол, черліденг та спортивне орієнтування. У Києві та області, в другому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч взяли участь майже 12 тис. учнів.

Про це передає УНН із посиланням на сайт змагань серед учнів України та Київську ОВА.

Деталі

В Україні триває проект "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". Цього тижня змагання загалом відбулися у 25 територіальних громадах.

Контекст

В рамках змагань учнівські команди боротимуться в 5 видах спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черліденг та спортивне орієнтування.

Другий етап "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" стартував 5 лютого. Він який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад.

Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом "Разом переможемо!".

На Київщині у другому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч взяли участь майже 12 тис. учнів.

Наразі вже завершили змагання з футзалу 225 команд, з волейболу – 360, черліденгу – 49, баскетболу – 268 та 30 зі спортивного орієнтування

– зазначив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Нагадаємо

В Одеській області триває реєстрація на наймасштабніші учнівські змагання "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Це президентський спортивний проєкт, який відбувається під гаслом "Разом переможемо".

30 військових національної збірної ветеранів вирушили у Лас-Вегас для участі у змаганнях Повітряних Сил США 2024.

Ігор Тележніков

Спорт