viiska-rf-otrymaly-na-ozbroiennia-tank-armata-ale-na-front-vin-ne-poide-v-brytanskii-rozvidtsi-poiasnyly-prychyny

Війська рф отримали на озброєння танк “Армата”, але на фронт він не поїде: в британській розвідці пояснили причини

 • 24404 переглядiв

росія підтвердила розгортання своїх нових основних бойових танків "Армата", але не відправить їх в Україну через побоювання репутаційної шкоди від потенційних втрат і їх обмежену кількість.

Британська розвідка підтвердила отримання російськими військами танку "Армата", але танк не відправлять в Україну через побоювання репутаційної шкоди від втрат і їхньої обмеженої кількості. Про це йдеться у звіті розвідки, передає УНН.

Деталі

Було підтверджено, що основний бойовий танк "Армата" надійшов на озброєння російських військових, але не буде розгорнутий в Україні. Ймовірно це через високі витрати та потенційну репутаційну шкоду від втрати "престижної" машини в бою

- вказують у розвідці.

У розвідці зазначають, що в ОПК рф стверджують, що виготовляти нові танки "Армата" надто дорого.

Україна з початку вторгнення знищила 2600 танків рф, тому у розвідці також наголошують, що рф не відправить танки "Армата" на фронт через ефективність української техніки і тактики та вразливість танкового парку рф.

Нагадаємо

російське військове керівництво відмовилося направляти на фронт в Україну свої танки нового покоління "Армата" через побоювання репутаційної шкоди від їх втрат і їх недостатню кількість.

Павло Башинський

Війна