vbyvstvo-na-stantsii-stolychnoho-funikulera-u-kyievi-poproshchalys-iz-zahyblym-pidlitkom

Вбивство на станції столичного фунікулера: у Києві попрощались із загиблим підлітком

 • 32441 переглядiв

16-річний школяр Максим Матерухін загинув після того, як 30-річний правоохоронець штовхнув його на станції фунікулера в Києві.

Сьогодні у Києві попрощалися з 16-річним школярем Максимом Матерухіним, який загинув на станції столичного фунікулера 7 квітня. Провести хлопця в останню путь на Берковецьке кладовище прийшли родичі, друзі та знайомі, передає УНН із посиланням на Суспільне.

Деталі

Хлопець отримав смертельне поранення шиї від розбитого скла на станції фунікулера після того, як його штовхнув у вікно 30-річний співробітник Управління державної охорони.

Зранку на Берковецьке кладовище прийшли більше сотні людей, щоб віддати шану загиблому підлітку.

Провести Максима в останню путь прийшли чимало друзів і однолітків.

Додамо

За даними ДБР, на станції фунікулера у Києві 7 квітня стався конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, зазначили у ДБР.

8 квітня правоохоронцю було повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.

У ДБР повідомили, що правоохоронець, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, не визнає своєї провини. У справі є семеро свідків, які дають свідчення. В ДБР також підтвердили, що чоловік був напідпитку.