u-zaporizhzhi-zafiksuvaly-vluchannia-trokh-shakhediv-ruinuvannia-ye-na-trokh-vulytsiakh-ova

У Запоріжжі зафіксували влучання трьох "шахедів", руйнування є на трьох вулицях - ОВА

 • 26853 переглядiв

У Запоріжжі під ворожі удари потрапили житлові будинки, що призвело до руйнувань на трьох вулицях, причому кілька будинків були повністю зруйновані, а ще близько 10-12 отримали пошкодження, двоє людей отримали поранення і були госпіталізовані.

У Запоріжжі зафіксовано влучання трьох ворожих ударних дронів типу Shahed, під атаку потрапили житлові квартали, що призвело до руйнувань на трьох вулицях, причому кілька будинків були повністю зруйновані, а ще близько 10-12 отримали пошкодження, двоє поранених людей були госпіталізовані, повідомив у четвер в ефірі телемарафону голова Запорізької ОВА Іван Федоров, пише УНН.

На жаль, ворог таки влучив трьома дронами, "шахедами", по наших житлових будинках, житлових кварталах, які не мають жодного стосунку до військової інфраструктури...

- сказав Федоров.

За його словами, є руйнування на трьох вулицях.

"Три основні локації,.. там де зруйновані наразі житлові будинки. На жаль, дві людини поранено, дві людини госпіталізовано, наразі перебувають у міських лікарнях, їм надається допомога. Спільно з підрозділами Нацполіції ДСНС були врятовані ці люди і доставлені безпосередньо в лікарню", - повідомив Федоров.

Голова ОВА вказав, що наразі можна "фіксувати те, до чого добралися комунальники та рятувальники, що повністю зруйновано декілька будинків, ще у приблизно 10-12 будинків вибуховою хвилею вибито вікна, зруйновано дах".

З його слів, основна задача комунальників та спеціалізованих служб наразі - розібрати завали.

Нічна атака "шахедів" по Запоріжжю: поранені 2 жінки28.03.24, 07:00 • [views_0]