u-kharkovi-pomer-polkovnyk-politsii-oleksandr-ivanov-yakyi-potrapyv-pid-povtornu-ataku-shakhediv

У Харкові помер полковник поліції Олександр Іванов, який потрапив під повторну атаку "шахедів"

 • 113785 переглядiв

Полковник поліції Олександр Іванов помер у лікарні після важких поранень, отриманих під час атаки російського безпілотника "шахед" на Харків 4 квітня.

Ввечері 26 квітня у лікарні помер полковник поліції Олександр Іванов. Його було поранено під час атаки "шахедами" у Харкові 4 квітня. Весь цей час лікарі продовжували боротися за життя поліцейського. Рідні та колеги Олександа сподівалися на одужання, однак його серце зупинилося. Про це повідомили у поліції Харківської області, передає УНН.

Деталі

У поліції розповіли, що 26 квітня о 18:47 обірвалося життя полковника поліції Олександра Іванова, якого було поранено 4 квітня. В ту ніч росіяни запустили на Харків шість БпЛА "шахед". 

Тоді Олександр з колегами відразу прибули на місце та разом з працівниками ДСНС почали ліквідовувати наслідки удару по житловому будинку у Новобаварському районі міста. Однак ворог вдарив знову.

За 40 хвилин російські людожери вдарили повторно. Тоді загинули троє рятувальників, Олександр отримав тяжкі поранення. Мужній воїн, який з 24.02.2022 був захисником міста,

– зазначили у поліції.

Протягом понад як 20 днів він лікувався, а також переніс декілька операцій. Всі тримали надію, що Олександр одужає, однак його серце не витримало.

Колеги поліцейського висловили співчуття рідним та близьким чоловіка.

26.12.23, 21:30 • [views_0]