rosiiskyi-sud-zaochno-zaareshtuvav-shakhista-kasparova-i-shche-trokh-opozytsioneriv-za-zvynuvachenniam-u-teroryzmi

російський суд заочно заарештував шахіста Каспарова і ще трьох опозиціонерів за звинуваченням у тероризмі

 • 15335 переглядiв

російський суд заочно заарештував багаторазового чемпіона світу з шахів Гаррі Каспарова і ще трьох опозиціонерів, звинувативши їх у керівництві терористичним співтовариством, фінансуванні терористичної діяльності та виправданні тероризму.

Суд у росії заочно заарештував багаторазового чемпіона світу з шахів Гаррі Каспарова та трьох інших опозиціонерів. Про це УНН пише з посиланням на Deutsche Welle.

Деталі

Шахіста Гаррі Каспарова, а також екс-депутата держдуми росії Геннадія Гудкова, колишню екоактивістку Євгенію Чирикову та опозиційного політика Івана Тютріна заочно заарештував суд сиктивкара.

Опозиціонерів звинуватили в керівництві терористичним співтовариством, фінансуванні терористичної діяльності та виправданні тероризму. Їм призначили запобіжний захід у вигляді взяття під варту строком на два місяці з моменту їхнього можливого затримання силовиками.

У повідомленні суду зазначено, що справу проти політиків порушено за матеріалами управління фсб у республіці комі.

Нагадаємо

Чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров був внесений до російського списку терористів і екстремістів через свою опозиційність до російського уряду.

09.12.2022, 12:13 • [views_668820]

Анастасія Рябоконь

Новини Світу