na-rivnenshchyni-shestyklasnyk-otrymav-nozhove-poranennia-v-zhyvit-pid-chas-shkilnoi-perervy

На Рівненщині шестикласник отримав ножове поранення в живіт під час шкільної перерви

 • 31669 переглядiв

Шестикласник отримав удар ножем у живіт від однолітка під час конфлікту на перерві в одній зі шкіл Рівненської області, Україна.

На Дубенщині поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень шестикласником у стінах школи. Справою опікуються ювенальні поліцейські. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передає УНН.

До лікарні сьогодні звернулася жінка із 11-річним сином, учнем одного із ліцеїв. Медики діагностували у хлопчика непроникаюче ножове поранення живота. Попередньо відомо, що шестикласника на перерві вдарив у живіт та порізав одноліток під час конфлікту, коли потерпілий заступився за товариша.

– повідомили у поліції.

Деталі

За даними правоохоронців хлопець не одразу зрозумів, що зазнав поранення, й вирушив на урок. Пізніше йому стало погано, він помітив поріз та розповів про це однокласнику. Останній і звернувся до шкільної медсестри.

Наразі життю дитини нічого не загрожує, він перебуває під наглядом лікарів.

З’ясовувати обставини події взялися ювенальні поліцейські. За їхніми даними другий учасник конфлікту пояснює, що таких наслідків не хотів. Та розповів, що ніж, який він носив із собою, він придбав у місцевому магазині.

За дії школяра відповідатимуть батьки. Нині вирішується питання про притягнення їх до адмінвідповідальності.

У школі Айови у США під час стрілянини загинув шестикласник05.01.24, 01:05 • [views_0]

Тетяна Салганік

Здоров'я