masshtabnyi-raketnyi-obstril-u-chernihovi-rozghornuto-tsentry-dopomohy-15-zahyblykh-61-poranenyi

Ракетний удар по Чернігову: у Нацполіції пояснили, куди звертатись потерпілим внаслідок атаки

 • 19266 переглядiв

У Чернігові були створені пункти допомоги постраждалим від масованої російської ракетної атаки. Також у місті додатково розгорнуті пункти незламності та центри надання психологічної допомоги.

У Чернігові розгорнули спеціальні пункти допомоги постраждалим внаслідок сьогоднішнього масованого ракетного удару. Про це пише УНН з посиланням на Національну поліцію України. 

Деталі 

Правоохоронці повідомили, що на місці ворожої атаки розгорнуті пункти незламності та пункти надання психологічної допомоги. Також поліція розгорнула пункти прийому заяв потерпілих громадян

Зокрема, потерпілі громадяни можуть звернутися до найближчого наряду поліції чи на лінію 102.

Також пункти прийому заяв потерпілих діють в будівлі Чернігівського райуправління поліції (вул. Старобілоуська, 4-а) та в розгорнутому наметі поліції, який знаходиться в парку за будівлею університету Чернігівська політехніка

- розповіли в Нацполіції. 

У відомстві підкреслили, що для написання заяви потерпілі громадяни повинні мати при собі документи, що посвідчують їх особу.

Окрім того, маломобільні громадяни, люди похилого віку та люди з особливими потребами, які самостійно не можуть прийти для написання заяви, мають можливість зателефонувати на лінію 102 та залишити свої контактні дані та адресу. Надалі поліція прибуде до них для відібрання заяви.

Нагадаємо

У ДСНС заявили, що на місці удару у в Чернігові тривають пошуково-рятувальні роботи. Наразі відомо про 15 загиблих, та 61 постраждалого.  Серед потерпілих діти. 

Ракетний удар рф по Чернігову: у Нацполіції заявили про 6 зниклих безвісти17.04.24, 13:50 • [views_0]