kiper-v-odesi-v-likarniakh-zalyshaiutsia-30-postrazhdalykh-vnaslidok-ataky-rf-vid-15-bereznia-4-u-vazhkomu-stani

Кіпер: в Одесі в лікарнях залишаються 30 постраждалих внаслідок атаки рф 15 березня, 4 - у важкому стані

 • 20015 переглядiв

Голова Одеської обласної державної адміністрації відвідав поранених поліцейських, рятувальників та медиків, які постраждали від ракетного обстрілу Одеси 15 березня, побажавши їм якнайшвидшого одужання, оскільки 30 постраждалих, у тому числі 4 у важкому стані, продовжують лікування.

Очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер відвідав поліцейських, рятувальників та медиків, які постраждали внаслідок атаки рф по Одесі від 15 березня, передає УНН.

Разом із начальником ГУ ДСНС України в Одеській області відвідали бійців. Хлопці поступово одужують, отримують всю необхідну допомогу, займаються з психологом. Після лікування всім буде надана якісна реабілітація. Станом на сьогодні в медзакладах міста та області продовжують лікування 30 постраждалих, четверо з них у важкому стані. Бажаємо всім якнайшвидшого одужання 

- написав Кіпер.

Нагадаємо, в Одесі в п'ятницю, 15 березня, пролунало кілька вибухів, пізніше стало відомо про ракетні удари по місту. Відомо про 21 загиблого і 73 поранених, серед них медики і рятувальники. Суботу, 16 березня, оголошено в Одесі днем жалоби.