khabarnytstvo-u-kharkivskii-prokuraturi-sud-vidpravyv-pid-vartu-posadovytsiu-yaku-pidozriuiut-v-oderzhannia-khabaria-u-55-tys-dol

Хабарництво у Харківській прокуратурі: суд відправив під варту посадовицю, яку підозрюють в одержання хабаря у 55 тис. дол.

 • 28229 переглядiв

Вищий антикорупційний суд заарештував податківця з Харківської області під заставу в 7 мільйонів гривень після того, як її спіймали на отриманні хабара в розмірі 55 000 доларів США від представника бізнесу.

Вищий антикорупційний суд відправив під варту з можливістю внесення застави у розмірі 7 млн грн посадову особу ГУ ДПС у Харківській області Тетяну Горбань, яку підозрюють  у підбурюванні до підкупу та проханні надати неправомірну вигоду. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.

Деталі

Повідомляється, що 16 лютого слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та застосував запобіжний захід посадовій особі ГУ ДПС у Харківській області, яку викрили на отриманні 55 тис. доларів від представника юридичної особи та проханні надати неправомірну вигоду у розмірі 150 тис. доларів США.

Суд частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, та застосував до підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення 7 млн грн застави.

 - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у разі внесення застави на особу будуть покладені відповідні процесуальні обовʼязки.

Доповнення

Посадовій особі ГУ ДПС у Харківській області Тетяні Горбань повідомили про підозру у підбурюванні до підкупу та проханні надати неправомірну вигоду.

13.02.24, 18:27 • [views_0]

Анна Мурашко

Кримінал та НП