derzhprykordonsluzhba-cherez-kpp-medyka-shehyni-pryzupyniaietsia-rukh-usikh-katehorii-transportu

Держприкордонслужба: через КПП "Медика - Шегині" призупиняється рух усіх категорій транспорту

 • 18620 переглядiв

Польські протестувальники повністю призупиняють рух транспортних засобів через пункт пропуску "Медика-Шегині" на українсько-польському кордоні до 20:00 середи.

Польські протестувальники повністю призупиняють рух усіх категорій транспорту через пункт пропуску "Медика - Шегині" на кордоні з Україною. Орієнтовно блокуватимуть рух до 20:00 середи. Про це повідомили в Держприкордонслужбі Україні, передає УНН

Увага, за інформацією від польських прикордонників, орієнтовно до 20:00 пропуск вантажівок і автобусів буде повністю призупинено

- йдеться у повідомленні відомства.

Як зазначаються, учасники акцій протесту не пропускатимуть і легкові автомобілі. Однак для автівок на суміжній стороні є можливість об’їзду мітингувальників, вказали в  Держприкордонслужбі. 

Також у відомстві попросили українців врахувати цю інформацію під час планування поїздок через кордон.

Нагадаємо 

Польські фермери почали блокувати рух автобусів на пункті пропуску "Медика - Шегині".

Віцепрем'єр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков звернувся до польського міністра внутрішніх справ Марціна Кєрвінського через блокування руху автобусів і заявив, що люди не можуть бути заручниками політичних протистоянь у цивілізованій країні.